Ren jij ook door het Academiegebouw en Nobel tijdens de tweede Urban Trail Leiden?

Tijdens deze tweede editie lopen deelnemers een gloednieuw parcours door veel unieke plekken in de binnenstad. Met zowel terugkerende als nieuwe locaties wordt dit weer een écht loopfeestje in hartje Leiden. Op zondag 7 juli krijg jij de unieke kans om door onder andere het Academiegebouw, Hortus Botanicus en nog veel meer andere locaties te lopen tijdens de Urban Trail Leiden. Tijdens deze tweede editie lopen deelnemers een gloednieuw parcours door veel unieke plekken in de binnenstad. Met zowel terugkerende als nieuwe locaties wordt dit weer een écht loopfeestje in hartje Leiden

Alle lopers starten en finishen op zondag 7 juli op de Lammermarkt. Daardoor beginnen we de avontuurlijke ontdekkingstocht middenin het centrum. Dit jaar kunnen deelnemers kiezen tussen een korte route van 6,7 km en een lange route van 10 km. Enkele toffe locaties die bezocht worden zijn Young Rembrandt Studio, het Academiegebouw en Nobel. Hortus Botanicus en de Burcht zijn enkele terugkerende plekjes die opnieuw bezocht worden. Lopers van de lange route gaan nog langs het Pesthuis en The Field, beide leuke en unieke locaties die normaal gesproken hun deuren openen voor evenementen en bijeenkomsten. De parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op https://leidenurbantrail.nl/parcours-en-locaties/.

Nieuwe beleving

De Urban Trail Leiden belooft een zomerse en gezellige run te worden voor alle sportievelingen van elk niveau. Ook voor de lopers die vorig jaar hebben meegedaan aan deze sportieve ontdekkingstocht wordt het een nieuwe unieke beleving. Het parcours neemt je door veel nieuwe plekken en straatjes die zich vooral in de binnenstad van Leiden bevinden. Het is daarom echt de moeite waard om dit jaar (weer) aan de start te staan van de Urban Trail Leiden!

Ook meedoen?

Inschrijven voor de Urban Trail Leiden op zondag 7 juli is nog steeds mogelijk!

Urban Trail Concept

Het Urban Trail-concept staat bekend om het verkennen van de stad op een unieke manier die mensen op plekken laat komen waar ze eerder niet of nooit zijn geweest. Hardlopend door een stadion, restaurants en nog veel meer, het is allemaal mogelijk. Er zijn heel wat hoogtepunten te vinden op de route van de Urban Trail Leiden, waaronder de Hortus Botanicus, de Burcht en het Academiegebouw. Alle locaties op de route maken het een onvergetelijke ervaring die je de binnenstad van Leiden laat (her)ontdekken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?