RunningNL - Thomas van der Vlugt // 28-03-2023 // David Stegenga Fotografie

RunningNL magazine nu ook online via Blendle te lezen

De artikelen van RunningNL magazine zijn vanaf nu niet alleen op papier beschikbaar, maar ook via de online kiosk Blendle. Met een paar klikken op de knop kun je binnen een mum van tijd alle artikelen uit onze magazines lezen!

RunningNL wil door de samenwerking met Blendle haar lezers meer mogelijkheden geven om de artikelen te lezen (of te luisteren) op een manier die bij hen past. Zo kun je ons magazine nu dus ook op je smartphone, iPad of computer lezen. En heb je even geen zin om te lezen? Geen zorgen, Blendle biedt ook de mogelijkheid om te luisteren naar jouw favoriete verhalen.

Hoe werkt het?

Om de artikelen van RunningNL online te lezen, sluit je een Blendle Premium abonnement af. Naast de verhalen van RunningNL geeft Blendle Premium ook toegang tot meer dan honderd nationale, regionale en internationale kranten en tijdschriften. De eerste veertien dagen zijn gratis. Daarna lees, luister en blader je voor een tientje per maand. Op deze pagina zie een overzicht van alle titels die beschikbaar zijn op Blendle.

Meteen artikelen van RunningNL magazine lezen?

Ga dan naar de overzichtspagina van ons magazine. Binnen een paar klikken lees je over de hardloopambities van Thomas van der Vlugt, hardloopavonturen in Zuid-Afrika en tips om je mentale kracht te trainen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?