Urban Trail Breda laat hardlopers Parel van het Zuiden ontdekken

Hardlopen langs de delicatessen in de Foodhall en in volle vaart door de escaperoom? Tijdens de KLM Urban Trail Breda ontdekken de deelnemers al hardlopend twaalf bijzondere locaties.
Een ware ontdekkingstocht

Tijdens de KLM Urban Trail kun je hardlopend de Parel van het Zuiden ontdekken. Je rent langs én door plekken waar je anders niet komt. Voor de aankomende editie op zondag 26 maart heeft de organisatie een vernieuwd parcours door de binnenstad bekend gemaakt.

Brouwerij

De start en finish zijn bij Brouwerij Frontaal. Deze innovatieve en smaakvolle locatie is het startpunt voor een hardlooptocht door de stad. Deelnemers kunnen kiezen voor een korte route van ongeveer 6 kilometer of een lange route van ongeveer 10 kilometer. Onderweg maken onder andere bibliotheek Nieuwe Veste, Foodhall Breda, Escaperoom 076 en Chassé Theater deel uit het van het parcours. “Gaaf dat zoveel locaties hun deuren openstellen voor onze deelnemers! Zo wordt het een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen,“ vertelt organisator Naömi van Pelt.

Een compleet overzicht van het parcours en de deelnemende locaties is te vinden op www.bredaurbantrail.nl/parcours-en-locaties.

Voor elk niveau

Met zowel een korte als een lange afstand is de KLM Urban Trail Breda zeer toegankelijk. “Het is geen wedstrijd en je hoeft geen fervent hardloper te zijn. Bij deze avontuurlijke run gaat het om plezier maken. De deelnemers krijgen onderweg voldoende tijd om te genieten en foto’s te maken van de vele bezienswaardigheden. Kortom: het leukste uitje op de zondagmorgen”, besluit Van Pelt.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Breda op zondag 26 maart is nog mogelijk. Kijk op www.bredaurbantrail.nl voor meer informatie.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?