Wat kun je verwachten bij de Scheveningen Light Walk?

De Scheveningen Light Walk vindt zaterdag 10 december plaats! Bij deze gezellige avondwandeling kijk je onderweg je ogen uit bij de diverse acts. Je leest hier wat je allemaal kan verwachten.
Bijzondere acts

De afgelopen kondigde de organisatie via social media diverse acts aan. Er zijn een aantal spectaculaire acts te zien langs de route, zoals een echte vuurspuwer en flyboarders. Ook een bewegende kop van 4 meter hoog met licht en geluid is zeker de moeite waard om even bij stil te staan.

Naast de acts van licht, is er ook muziek in alle genres. In de Nieuwe Badkapel treden Big Band Metro en Koor Jan en Alleman op. Onderweg kom je diverse muzikanten tegen, zoals een gitarist en violist, maar ook dj’s. Even genieten in stilte is ook mogelijk. Speciaal voor deze editie zijn er weer een aantal kunstwerken aanwezig. Ook verlicht de organisatie een aantal gebouwen, waaronder het Kurhaus, met een bijzondere lichtshow.

Familiewandeling

Speciaal voor de kinderen die meewandelen, is er op 7 kilometer een kerstman aanwezig die kerstkransjes uitdeelt aan alle kinderen. Ook ontvangen alle kinderen een lekkere oliebol bij de Keizerstraat. Onderweg zijn er acts die voor iedereen aansprekend zijn, van spectaculaire acts en DJ’s, tot mooie kunstwerken waar vol bewondering naar gekeken kan worden. Vanwege de vroegere startmogelijkheid van de 7 kilometer, verwacht de organisatie veel kinderen aan de start.

Stempelposten

Iedere deelnemer heeft een wandelkaart waarop enkele stempelposten zijn aangegeven. Bij deze stempelposten kan de kaart afgestempeld worden en bij een aantal ontvang je als deelnemer wat lekkers. Zo is er chocolademelk en staat voor de deelnemers die de 12 en 18 kilometer lopen een glaasje glühwein klaar bij Aloha. Ook ontvangen alle deelnemers een oliebol.

De laatste kaarten

Krijg je ook zin om mee te wandelen, maar heb je nog niet ingeschreven?  Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Inschrijven kan via https://www.scheveningenlightwalk.nl/

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?