Abonneer je nu op RunningNL magazine & ontvang Herzog Enkelsokken gratis!

In RunningNL magazine lees je alles over een actieve, gezonde levensstijl en krijg je onmisbare tips om je loopprestatie naar een hoger niveau te tillen. Bij een jaarabonnement krijg je nu de Herzog Pro Compressie Enkelsokken gratis.

Superieure sportsokken met ergonomische linker- en rechtervoet

De Pro Sport Compressie Enkelsokken geven ondersteuning aan de voetboog en verminderen klachten aan de peesplaat onder de voet. Ook bieden de sokken extra demping onder de hiel waardoor hielspoorklachten verlicht worden. Deze fijne allround sportsokken hebben een ergonomische linker- en rechtervoet en zijn gebreid met antibacteriële garen. De enkelsokken zijn verkrijgbaar in het zwart, blauw, roze, groen, wit en geel.

Herzog Medical ondersteunt sporters maximaal op het gebied van compressie en herstel. Behalve de Pro Compressie Enkelsok heeft Herzog ook al jaren de Pro Sport Compressiekousen in het assortiment. Deze kousen zijn zo ontwikkeld dat ze typische hardloopblessures kunnen voorkomen. Het zijn bovendien de enige compressiekousen waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is.

Als abonnee op RunningNL magazine krijg je iedere twee maanden een flinke dosis gezonde inspiratie. RunningNL magazine verschijnt 6 keer per jaar en biedt een schat aan informatie voor zowel beginnende en ervaren hardlopers als voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Je leest over de leukste hardloopevents, krijgt deskundig trainings- en materiaaladvies en verbetert je prestaties dankzij de juiste tips, oefeningen en loopschema’s van coaches. Ook op gezondheidsvlak word je geïnformeerd over diverse onderwerpen: van voedingsadvies tot mentale tricks en inzicht in je algemene gezondheid.

Abonneer je nu en krijg de Herzog Pro Compressie Enkelsokken gratis!

Meer info over Herzog Medical vind je op www.herzogmedical.com

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?