Sportief nazomeren met RunningNL magazine

Het septembernummer van RunningNL magazine is vanaf nu verkrijgbaar. Op de cover niemand minder dan musicalster Anouk Maas en binnenin meer dan 100 bladzijden aan gezonde inspiratie: van een verstandige heropbouw na een rustige zomer en de leukste najaarsevents tot het vinden van rust op je hardloopschoenen en de rol van fascia bij je herstel. Dit en veel meer lees je in RunningNL september. Ontdek het hier.

ANOUK MAAS

Anouk Maas kan niet stilzitten. Ze staat op het toneel, zingt, spreekt tekenfilms in, deed honderden musicals, geeft yogales, klimt, was een balletdanseres in de dop. En loopt hard. Niet al te fanatiek, maar wel met overgave. “Ik heb veel energie. Heel veel energie.” Het coverinterview van het septembernummer werd een boeiend gesprek over ‘alles kunnen, alles willen, alles doen én zo soms echt even helemaal terugschakelen’.

REN JE ZEN

September staat vaak ook synoniem aan het begin van een nieuw druk school- en werkjaar. Voordat je weer volop in je dagelijkse routine zit, bieden we je een plan van aanpak om het dit najaar eens anders te doen: van tips om je ongezonde (zit)gewoontes te doorbreken tot je hardlooptrainingen gebruiken om rust te vinden in de alledaagse ratrace.

HEROPBOUWEN, VOORBEREIDEN & HERSTELLEN

Dit najaar hopen we opnieuw deel te nemen aan de tofste hardloopevents: van de NN Marathon Rotterdam tot de KLM Urban Trail Series en obstakellopen – voor iedere loper belichten we een event op maat. Om je hierop voor te bereiden, gingen we alvast advies vragen aan verschillende loopcoaches, experts en organisatoren voor tips en schema’s. Ook belichten we de rol van gezonde fascia om optimaal te herstellen nà je inspanning.

RunningNL september is nu verkrijgbaar bij de verkooppunten. Haal hem snel in huis of bestel RunningNL magazine online.

Liever abonnee worden en het volgende nummer rechtstreek bij je thuis in de brievenbus ontvangen? Grijp dan nu je voordeel en geniet van een mooie korting: klik hier voor meer informatie!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?