Winactie: kom al lopend tot rust met ‘Ren je Zen’

Lopen is de manier om al je zorgen even te vergeten en tot rust te komen. Lopen heeft dan ook veel gelijkenissen met meditatie en kan weleens de ideale manier zijn om je te helpen ontstressen.

In het septembernummer van runningNL magazine lees je over hoe je rust kan vinden op én dankzij je loopschoenen. In de alledaagse ratrace is het geen overbodige luxe om je bewust te worden van wat je aan het doen bent en niet op automatische piloot te leven. Lopen kan een efficiënte manier zijn om even alle stress te vergeten, maar vaak zit je hoofd nog vol plannen, gedachten, zorgen, … Daarom besloot de Amerikaanse loopcoach en zenlererares Vanessa Goddard een boek te schrijven over de rustgevende, mediterende kracht van lopen: Ren je Zen.

Ren je zen

Goddard verbindt in ‘Ren je zen’ zenmeditatie met de kunst van het hardlopen. Ze legt uit hoe je van je loopsessies, of andere bewegingsvormen, je ultieme rustmoment kan maken. Het boek is geschreven met veel humor, voor zowel beginners als gevorderden en omvat ook 14 praktische hardloopoefeningen om mee aan de slag te gaan.

WIN ‘REN JE ZEN’

Benieuwd naar het boek? Je krijgt al een voorproefje in het septembernummer van runningNL magazine, waar we een van de hardloopoefeningen belichten en die je al eens in de praktijk kan omzetten. Heb je de smaak al te pakken of wil je met meer oefeningen aan de slag? Dan hebben wij leuk nieuws, want je kan ‘Ren je Zen’ winnen!

Deelnemen is simpel: Volg running_NL op Instagram, like de post over dit artikel en vertel ons waarom je dit boek wil ontvangen en/of hoe lopen je helpt om tot rust te komen. Deelnemen kan tot zondag 10 oktober 20:00.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?