Ontdek de compleet vernieuwde runningNL

RunningNL magazine kreeg een grondige restyling en zit in een volledig nieuw jasje. Ook inhoudelijk vind je er meer informatie en inspiratie in terug. Zowel voor de beginnende als ervaren hardloper, als voor iedereen die fysiek en mentaal fit wil zijn.

runningNL brengt je graag volop gezond in beweging. Met de vernieuwde runningNL krijg je iedere twee maanden een flinke dosis inspiratie: van trainingtips, materiaaladvies en hardloopevents tot gezondheidsartikels over voeding en mentaal welzijn.

Trends belicht

Gezondheid is vandaag belangrijker dan ooit. Het voorbije jaar trokken steeds meer mensen de sportschoenen aan, overtuigd van de heilzame én verbindende kracht van lichaamsbeweging.

Wandelen en sporten in de natuur kenden een ongeziene groei, waar we met in het meinummer van runningNL op inspelen. Van wandeltips- en challenges voor lopers tot trainingsschema’s én -advies voor heuvelachtige trailruns. Naast bewegen in de natuur, zagen we ook het middagloopje aan populairteit winnen. Door het thuiswerken veranderde onze dag- en weekindeling sterk, maar voor je gezondheid is dat misschien zo slecht nog niet. Je leest over het nut en een slimme aanpak van een middagtraining in het meinummer.

Sander Hoogendoorn

Voor de populaire 3FM-dj is er niks mooiers dan verhalen vertellen en plaatjes draaien. Mensen opbeuren, luisteraars het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan. Dit idee zette hij kracht bij door tijdens de eerste lockdown het nummer ‘You’ll never walk alone’ te draaien. Dat werd maar liefst door 183 internationale zenders opgepikt en leidde tot ontroering in heel Europa.Wat Hoogendoorn wilde was verbinden, ook een belangrijk thema tijdens zijn dagelijkse ochtendshow op 3FM. Maar hardlopen – die ándere passie van de dj – doet hij het liefst alleen. Uit pure passie.

Verder in runningNL mei: doeltreffende oefeningen om je winter- en coronakilo’s kwijt te spelen, de basis voor gezonde boodschappen en een evenwichtig voedingspatroon, 5 ultieme tips om weer in wedstrijdvorm te komen, een uitgebreide reportage over de bergexpedities van Sofie Lenaerts – de eerste vrouw van de Benelux die de hoogste top van elk continent beklom – en mentaal inzicht over het belang van falen om succesvol te zijn.

Wil je runningNL tweemaandelijks bij je thuis bezorgd krijgen? Neem dan nu een abonnement en krijg de BLACKROLL SLIM & LOOP BAND cadeau.

Bestel het meinummer online via onze webshop.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?