Magazine #28 met uitgebreide schoenengids nu verkrijgbaar

Vorige week verscheen RunningNL magazine nummer 28. Dit nummer bevat onder andere een uitgebreide schoenenspecial met de nieuwste modellen en een aantal nuttige tips waar je op moet letten bij de aanschaf van nieuwe schoenen. We zetten de meest gemaakte fouten op een rijtje, geven tips om blessures te voorkomen en helpen je om je schoenen geurvrij te houden. 

Verder vertelt Howard Komproe hoe belangrijk een goede conditie is voor een comedian. Aanstormend talent Julia van Velthoven vertelt over het nut van een ’superburgerlijk’ bestaan voor een topsporter. En Dennis Oomkens raakt 45 kilo kwijt doordat hij begint met hardlopen en blijkt over het nodige looptalent te beschikken. En 3 lopers vertellen over de bijzondere herinneringen die ze overhielden aan de wedstrijden waar ze hun slechtste tijden liepen.

Daarnaast is er uiteraard ook weer aandacht voor voeding en training. Drie experts geven tips hoe je weer beter naar je lichaam kunt luisteren. We zetten de zin en onzin van loopscholing voor je op een rijtje en laten je zien hoe je sterke adductoren krijgt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?